Les publicacions de Valenciaport centren el seu contingut en les temàtiques portuària, marítima, transport i logística, des de distints punts de vista com ara econòmic, mediambiental, empresarial, etc.

Li oferim la possibilitat de descarregar-se de forma gratuïta les següents publicacions disponibles en format electrònic:

Altres informes

1. Memòries anuals

Consulteu la darrera memòria anual publicada i les d’anys anteriors.

2. Anuaris estadístics

Informe de emisions de Gasos d’Efecte Invernacle (GEI)

Memòria ambiental

L’Autoritat Portuària de València, conscient de la importància que té el medi ambient dins d’una estratègia de transport sostenible, ha assumit el compromís, dins de la seua política mediambiental, d’editar memòries periòdiques que contingan una descripció de les seues actuacions en esta matèria.

La publicació d’estes memòries pretén cobrir els següents objectius:

  • Difondre davant de la societat el seu compromís amb el respecte per l’entorn.
  • Reflectir les actuacions dutes a terme anualment en els Ports de València, Sagunt i Gandia en relació amb temes mediambientals.

Posem a la seua disposició les següents memòries ambientals:

Publicacions ambientals

A més l’Autoritat Portuària de València dedica una part del seu programa editorial a temes relacionats amb el medi ambient, la seua millora i el foment del respecte al mateix. Algunes d’estes publicacions poden descarregar-se de forma gratuïta i altres poden adquirir-se a través de CEDIPORT, les dades del qual apareixen més avant.

Guies de Bones pràctiques ambientals:

Guies d’Ecoeficiència:

Si està interessat en l’adquisició d’alguna de les publicacions que no són descarregables gratuïtament pot posar-se en contacte amb CEDIPORT a través de:

CEDIPORT
Edificio APV – Fase III
Avda. Muelle del Turia, s/n – 46024 Valencia (España)
Teléfono: +34 96 393 94 05
Fax: +34 96 393 95 91
E-mail:[email protected]​​​​​​​​​​​