Per carretera

El Port de Sagunt està unit mitjançant la CV 309 i la V-23 a la Xarxa d’Interés General, des d’on s’accedix a l’AP-7 i a l’A-23, que el connecten amb Aragó, Catalunya, Madrid i nord peninsular.

  • El Nord-oest de la Península: des de l’autovia A-23 per mitjà de la V-23. Nord-oest de la Nord-oest de la Península: Des de l’autovia A-23 per mitjà de la V-23. Nord-oest de la Península: Des de l’autovia A-23 per mitjà de la V-23.
  • Corredor Norte-Sur: l’autovia A-7 en el seu recorregut Barcelona – Algesires i enllaça amb l’autovia A-23.
  • Costa de València: A través de la V-21, a la que s’accedix des de la CV-309 i la V-23.

Per ferrocarril

El Port posseïx una infraestructura privada, propietat d’ARCELOR, que des del Moll Sud es connecta a la Xarxa Ferroviària d’Interés General. El 20 de febrer del 2014 es va publicar en el BOE la Declaració d’Impacte Ambiental (DIA) favorable de l’Accés Ferroviari al Port de Sagunt. Amb l’aprovació de la DIA s’inicia el procés de redacció del projecte constructiu que la Xarxa Ferroviària d’Interés General donarà accés al Port de Sagunt. En sintonia amb este accés, l’APV té ja dissenyada la seua xarxa de ferrocarril interior, que permetrà que les terminals tinguen connexió pública a la xarxa general. Cal destacar en este punt que només a 5 km del Port de Sagunt està situada la Terminal Pública de Ferrocarril gestionada per ADIF.