Ports innovadors que aposten per un futur sostenible

L’Autoritat Portuària de València està convençuda que la innovació és la clau de la competitivitat dels nostres ports. Però també de la seua sostenibilitat i de la garantia de creació de riquesa i ocupació per a la nostra àrea d’influència. Per això, volem continuar impulsant noves idees que ajuden a transformar els nostres models de negoci fent-nos més eficients, més ben connectats, més segurs, més transparents i més responsables.

Com ho fem

Sempre amb un esperit col·laboratiu

Com diu un proverbi africà, si vols anar ràpid, viatja sol; si vols arribar lluny, viatja acompanyat. En l’APV pensem que, en la innovació, es viatja més lluny amb bona companyia. Per això participem en els fòrums sectorials i en les trobades d’innovació que ens permeten compartir experiències i trobar a la millor companyia per a este viatge.

Exemples d’eixa col·laboració és la nostra participació en la Plataforma Tecnològica Europea de Logística, ALICE o en la Plataforma Tecnològica Marítima Europea Waterborne. Igualment, i dins de l’àmbit d’OPENTOP, l’APV ha saludat la creació de la Port Innovation Network (PIN) que pretén ser el punt de trobada per als hubs d’innovació oberta portuari i que està impulsat per les iniciatives Homeport del Port d’Hamburg, a Alemanya, i The Pier del Port de Halifax, al Canadà.

I, a més, volem contar-t’ho

Si vols saber-hi més, o tens alguna idea a proposar, no ho dubtes i contacta’ns en bústia de l’APV.

Et deixem ací alguns enllaços de les últimes activitats i presentacions que hem organitzat i en les quals hem participat.