Valenciaport encén el seu arbre de Nadal

21.898 bombetes leds il·luminen els 15 metres d’altura de l’arbre situat en la dàrsena històrica al costat de l’Edifici del Rellotge.

Cada vesprada s’il·luminen les 21.898 bombetes leds de l’arbre de Nadal que ha instal·lat el Port de València al costat de l’Edifici del Rellotge per a donar la benvinguda a estes dates. Llums blanques i blaves amb adorns amb motius “mariners” i coronat per una estrela que il·lumina l’arribada d’un nou any carregat de salut, il·lusió, pau, treball, amor i felicitat.

L’arbre de 15 metres està situat en un lloc destacat de la dàrsena històrica, visible des de tots els punts d’esta, i al llarg de tota l’avinguda del Port, fins a arribar a la seua ubicació al costat de l’Edifici del Rellotge on il·lumina l’arribada del nadal i anuncia l’any nou que està a punt de començar.

L’arbre està realitzat en acer per a garantir la seua estabilitat i fermesa de l’estructura. Les micro llums són de PVC flexible compost per 15 Leds per metre i un consum de 1.15W/m. En el muntatge han participat tècnics del servei d’electricitat i manteniment de l’Autoritat Portuària de València.