El buc, amb 315,7 metres d’eslora, té capacitat per a albergar a al voltant de 2.900 creueristes.

El port de València té programades 199 escales en 2019 i preveu superar els 435.000 passatgers.

València, 20 de maig de 2019.- Amb motiu de l’escala inaugural en el port de València, Francesca Antonelli, cap de màrqueting de l’Autoritat Portuària de València, va entregar ahir diumenge una mètopa commemorativa al capità del buc Mein Schiff 2, Thomas Roth.

El buc, que mesura 315,7 metres d’eslora i té una capacitat per a al voltant de 2.900 creueristes, va recalar a València amb destinació a Palma de Mallorca. Durant la seua estada a València, el capità del buc va indicar que als passatgers d’esta companyia, fonamentalment, alemanys, austríacs i suïssos, els agrada molt la ciutat i la valoren per la seua oferta de patrimoni cultural històric i modern, la gastronomia i la possibilitat de descobrir la destinació amb bicicleta. De fet, la naviliera ofereix circuits amb bicicleta tant tradicional com elèctrica que s’han erigit en una de les excursions més demandades dels seus passatgers.

El Port de València: trànsit de creuers i oferta turística

El port de València té programades 199 escales en 2019 i preveu superar els 435.000 passatgers. El port de València treballa amb al voltant de 30 navilieres diferents entre les quals destaquen companyies com MSC Cruceros, Costa Cruceros, Royal Caribbean, Aida Cruises, Grup TUI, Azamara Cruises o Viking Cruises, entre altres.

L’oferta d’excursions de València és àmplia, variada, còmoda i, sobretot segura. En 2017, es van incorporar nous recorreguts a les tradicionals rutes per l’Albufera, el centre històric o la Ciutat de les Arts i les Ciències. Entre ells destaquen la Ruta de l’Art Religiós, que inclou una parada en la Catedral amb l’obligada visita al Sant Calze i a altres esglésies com la recentment restaurada Sant Nicolás, amb raó denominada la capella Sixtina espanyola; la Ruta de la Seda que permet conéixer el llegat històric d’aquesta indústria a València amb les visites a la Llotja de la Seda, a l’acabat de restaurar Museu de la Seda i al barri de Velluters en el qual es fabricaven els teixits encara hui utilitzat en festes populars com les Falles.