València és un port de creuers que ofereix tots els serveis i atractius propis dels destins més sol·licitats al Mediterrani, combinat amb autèntic sabor Mediterrani.

Descobreix les instal·lacions presents i futures del port i tot l’atractiu d’una destinació innovadora per a tota mena de navilieres i creueristes.

El Port de València està ben connectat amb les dues principals àrees turístiques de la cuideu: el centre històric i la Cuideu de les Arts i les Ciències.

En la mateixa entrada del port hi ha dues línies d’autobusos municipals (EMT BUS) per a visitar el centre històric i admirar l’arquitectura de la part moderna de la cuideu. Els autobusos per a les excursions poden parar en diferents llocs del centre històric. La parada més utilitzada per les navilieres de creuers és la de “Guadalaviar”, situada en la mateixa entrada al centre històric a les Torres de Serrano.

Els amants de la mar i de la platja, poden passejar per la Marina de València i gaudir de les platges urbanes del Cabanyal i de la Malva-rosa.

Molls

Valenciaport està adaptant les seues instal·lacions per als trànsits de contenidor i creuers. És per això que, en un pròxim futur, la zona de l’ampliació nord serà modificada i destinada a la quarta terminal de contenidors del Port de València, la Terminal Nord.

Fins a l’inici dels treballs de construcció es podran utilitzar els molls CREUERS UN i CREUERS DOS per a operacions de creuers. Una vegada iniciats els treballs per a la terminal Nord de Contenidors s’habilitaren atracs alternatius.

En la zona de les antigues drassanes de València, es construirà una altra instal·lació per a atendre els nostres passatgers de ferris i creuers, que estarà situada en l’entrada al port i serà més còmoda per als nostres creueristes. En aquests moments, s’estan realitzant estudis per a l’ordenament de l’accés pedestre i en vehicles i remodelant tota la zona perquè siga compatible per als trànsits de línia regular de ferris.

Actuals Molls de Creuers

El port disposa de dues zones per a les operacions i atenció als creuers

Els molls adjacents a la terminal de passatgers TRASMED per a vaixells de menys de 300 m. d’eslora i els molls situats en l’ampliació nord del port per a més de 300 m. d’eslora que disposen tots els serveis necessaris per a l’atenció al passatge.

La terminal TRASMED està situada en l’entrada nord del port, la més pròxima a la ciutat i en zona de lliure accés. Els molls de l’ampliació nord només són accessibles quan hi ha creuers.

Escales

Durant la temporada 2023 són nombroses les companyies que han fet escala a València, com ara MSC Cruceros, Royal Caribbean, Iberocruceros, Costa Cruceros, Pullmantur, Aida, Crystal, Cunard, Seabourn Yatchs, Hapag-Lloyd, Holland America, P&O Cruise Line, Peter Deilmann, Sea Cloud, Thomson Cruise…

Previsions

A continuació, podrà consultar les previsions d’escales de creuers. Atesa la possibilitat de canvis en les dades d’arribada, estes només poden ser confirmades amb 24 hores d’antelació; per això, recomanem consultar-ne de nou el llistat el dia anterior a l’arribada del creuer.

Previsió de creuers per 2024

Confirmació escales

L’Autoritat Portuària de València ha establert el procediment adjunt per la confirmació d’escales de creuer per als anys 2024 i 2025.

PROCEDIMIENTO CONFIRMACION ESCALAS CRUCEROS 2024

CONFIRMATION PROCEDURE FOR CRUISE SHIPS 2024

PROCEDIMIENTO CONFIRMACION ESCALAS CRUCEROS 2025

CONFIRMATION PROCEDURE FOR CRUISE SHIPS 2025

Les principals línies de creuers operen en el Port de València. Per a contactar amb elles, els remetem els nostres consignataris de creuers a València.

Terminal de passatgers

Consignataris de creuers a València

Turoperadors

Autoritat Portuària de València

Email de contacte per asumptes de PROMOCIÓ[email protected]

Contactes del departament d’Operacions per a gestió operativa d’ESCALES, SERVEIS AL PASSATGE, EXCURSIONS I ALTRES ASPECTES OPERATIUS:

Comissaria: Dilluns – divendres, 08:00 a 15:00 Hores
Dissabte, 08:00 a 13:00 Hores
Gestió d’escales: Tel.: 96 393 95 23
Adreça electrònica: [email protected]

Per a qualsevol tema respecte a l’embarcament, aparcament, per favor, pose’s en contacte amb la seua companyia de creuers (naviliera) o la seua agència de viatges.