Valenciaport se suma al Dia Mundial de l’Aigua

Valenciaport ha preparat una campanya en xarxes socials on es mostra a un grup de dofins nadant en les aigües del Port de València

A més, l’elevada qualitat de les aigües de Valenciaport és una de les clausd de l’èxit de la producció de la clòtxina valenciana

València, 22 de març de 2021.- No és la primera vegada que les aigües del Port de València reben la visita d’un grup de dofins que naden per les instal·lacions portuàries. Una estampa que es repeteix regularment i que posa en valor la qualitat de l’aigua de Valenciaport. Amb les imatges i els vídeos dels dofins nadant pel Port de València, Valenciaport se suma al Dia Mundial de l’Aigua amb una campanya en xarxes socials en anglés, valencià i castellà per a conscienciar sobre la importància d’este recurs natural fonamental per a la vida.

Una qualitat que fan a les aigües interiors del Port un enclavament idoni pel seu nivell de salinització, els nutrients i la ubicació per a la producció de la clòtxina valenciana que en l’última temporada van produir 1.200 tones d’este mol·lusc.

Enguany, el Dia Mundial de l’Aigua segons recull Nacions Unitat, tracta del que significa l’aigua per a les persones, el seu vertader valor i com podem protegir millor este recurs vital. La forma en què valorem l’aigua determina com es gestiona i es comparteix. El valor de l’aigua és molt més que el seu preu: l’aigua té un valor enorme i complex per a les nostres llars, la cultura, la salut, l’educació, l’economia i la integritat del nostre entorn natural.