• L’Autoritat Portuària de València (APV) promociona les seues infraestructures sostenibles i projectes de descarbonització en la International Logistics and Supply Chain Fair que se celebra en Shenzhen (la Xina) del 21 al 23 de setembre
  • L’APV signarà la seua adhesió a la Declaració de Shenzhen, un conveni per a fomentar la cooperació entre la comunitat portuària internacional

València, 21 de setembre de 2023.- Connectivitat amb més de 1.000 ports del món, serveis d’alt valor afegit i tots els projectes que s’han posat en marxa per a aconseguir l’objectiu Valenciaport 2030: zero emissions. Esta és la carta de presentació de l’Autoritat Portuària de València (APV) en la principal fira de la logística i el transport del continent asiàtic International Logistics and Supply Chain Fair (CILF 2021), que se celebra des del 21 al 23 de setembre en la localitat de Shenzhen.

La cap de Comercial i Clients de l’APV, Cristina Rodríguez, participa demà en el WPCS Fòrum per a explicar els avantatges competitius dels tres recintes de Valenciaport i la seua posició com enclavament estratègic al Mediterrani. En la jornada participen també altres recintes com Rotterdam, Riga, Gdansk, Antwerp o Taranto. Valenciaport serà present a més en el Shenzhen International Automobile Roll on Roll of Logistics Fòrum.

Durant la celebració de CILF, l’APV signarà la seua adhesió a la Declaració de Shenzhen, un conveni per a fomentar la cooperació entre la comunitat portuària internacional en innovació, desenvolupament dels ports intel·ligents i afavorir un ecosistema portuari i del transport marítim conjunt.

Projectes de descarbonització

Valenciaport també donarà a conèixer en el certamen de Shenzhen a través del seu estand els seus projectes per a convertir-se en un port 100% descarbonitzat, el seu compromís amb la lluita contra el canvi climàtic i la descarbonització. Per a això, compta amb informació detallada d’iniciatives com la construcció de la subestació elèctrica per a la connexió dels vaixells atracats en port a la xarxa, la instal·lació de plaques fotovoltaiques en els ports de València i Gandia o la implantació de projectes amb hidrogen en instal·lacions i maquinària portuària en el recinte portuari de València.