• L’Autoritat Portuària de València ha comptat amb un estand propi en el certamen de referència mundial per a la indústria de la ceràmica
  • El departament comercial de Valenciaport ha mantingut trobades de treball amb la comunitat logística i empresarial del taulell amb l’objectiu de contribuir al seu creixement com a sector i com a indústria de referència espanyola

València, 1 de març de 2024.- El sector ceràmic valencià i espanyol tenen en Valenciaport al seu aliat estratègic per a facilitar l’exportació dels seus productes a tots els racons del món. Per això, el certamen de referència internacional del sector tauleller, Cevisama, és una de les cites irrenunciables de l’Autoritat Portuària de València (APV) en el marc de les trobades d’esta indústria.

Amb l’objectiu de consolidar mercats i obrir nous nínxols de venda, el departament comercial de l’APV ha comptat amb un estand propi en el qual ha mantingut trobades amb la comunitat logística i empresarial de la ceràmica, l’equipament de bany i la pedra natural. En estes reunions s’han compartit experiències, necessitats, estratègies i recursos que ajuden als empresaris del sector a contribuir al seu creixement com a sector i com a indústria de referència espanyola.

En concret, a tancament de l’exercici de 2023, més de 4,2 milions de tones de productes del sector van ser exportats a través del recinte valencià. Així mateix, l’elevada connectivitat del Port de València unit a la seva àmplia projecció internacional permet als productes ceràmics valencians arribar a 143 països dels cinc continents. Estes dades s’han posat de manifest durant aquesta setmana en l’estand de Valenciaport en la fira CEVISAMA que s’ha celebrat del 26 de febrer a l’1 de març en Fira València.