• El creuer “Silver Nova” ha fet escala per primera vegada en el Port de València i ha rebut el tradicional ‘socarrat’ de mans de Francesca Antonelli, responsable de Creuers de Valenciaport

València, 20 de setembre de 2023.- Hui pel matí ha fet escala en el Port de València, el creuer “Silver Nova”. Ha sigut la primera escala d`esta nau de luxe de la naviliera Silversea; i com és costum marinera – i del port valencià – l’Autoritat Portuària de València (APV), representada per la seua Cap de Creuers, Francesca Antonelli, ha entregat el tradicional “socarrat” de fang valencià al capità del vaixell, Alessandro Zanello, qui a ha obsequiat la típica “mètopa” commemorativa de la primera escala realitzada a València. El “Silver Nova” està habilitat perquè les seues més de 500 tripulants atenguen fins a 728 passatgers.

Els creueristes han realitzat diverses excursions a València ciutat i a altres paratges de la província en els 21 autobusos que la naviliera ha sol·licitat perquè els seus passatgers conegueren escenaris històrics i moderns de la capital, la Ruta de la Seda i Llotja, el castell de Xàtiva i la seua història, sense descartar una selecció de restaurants que han preparat caves, vins i paelles valencianes, en el context del Dia Mundial de la Paella que es celebra el 20 de setembre, coincidint amb l’inici de la sega del “Arròs de l’Albufera”.

Amb un pes brut de 54.700 tones, el “Silver Nova” ofereix un ràtio d’espai per passatger de 75 TRB, per la qual cosa ho converteix en un dels vaixells de creuers més amplis del mercat.