L’Associació de Ports de Creuers del Mediterrani premia a Valenciaport per la gestió de la COVID-19 en xarxes socials

MedCruise ha posat en valor la humanització i proximitat de la comunitat portuària en la informació pública durant la pandèmia i el seu suport al sector creuerista

Campanyes llançades per Valenciaport com #AlPieDelCañon o “Imatges Inesborrables” han sigut un referent per a la ciutadania

Durant 2020, l’APV ha reforçat la generació de materials audiovisuals per a afavorir la connexió amb la societat a través de les seues xarxes social

València, 11 de juny de 2021. L’Associació de Ports de Creuers del Mediterrani (MedCruise) ha premiat a l’Autoritat Portuària de València (APV) per la seua gestió en les xarxes socials de la pandèmia de la COVID-19 i el seu suport al sector creuerista. Esta Associació ha destacat l’excel·lent treball desenvolupat durant 2020 per la comunitat portuària de València a través de les diferents plataformes digitals com a servei públic per a informar la ciutadania, empreses i institucions de la seua activitat en un any marcat per l’emergència sanitària. MedCruise ha valorat la humanització i proximitat dels continguts de les xarxes socials de Valenciaport i ha destacat la contribució per afavorir l’activitat creuerista en un any complicat per al sector.

MedCruise és l’associació de ports de creuers més gran del món i la seua missió és promoure el sector al Mediterrani, Mar Negro, Mar Adriàtic, Mar Roig i Atlàntic. Va ser creada en 1996, mitjançant un acord de col·laboració entre 16 ports de set països diferents. L’Associació s’estén hui dia per 21 països, representa a 140 ports i compta amb 34 associats. Aquesta és la tercera edició d’aquests premis compostos de diverses categories que reconeixen l’excel·lència en la indústria per a empreses, organitzacions i individus que estan treballant en la competitivitat i promoció de l’activitat creuerista.

Valenciaport ha convertit en els últims anys l’ús de les xarxes socials en uninstrument bàsic per a reforçar el sentiment de pertinença a la comunitat portuària i en un pont essencial per al millor coneixement entre aquesta i la ciutadania de València, Sagunt i Gandia. Valenciaport compta amb perfils públics oficials en les xarxes socials d’Instagram, Twitter, Facebook, LinkedIn o Youtube. En 2020, l’APV ha reforçat la generació de materials audiovisuals –s’han realitzat més de 200 vídeos- per a xarxes socials i mitjans de comunicació com a factor clau per a arribar a tota la ciutadania.

A més, Valenciaport ha generat més de tres milions d’impressions en Twitter, ha celebrat reunions de negocis i actes públics a través de mitjans telemàtics, ha usat més de 12 idiomes per a arribar a tots els països i ha participat en els certàmens professionals més importants del sector. Així mateix, ha mantingut a través de les xarxes socials un permanent contacte amb la comunitat creuerista, xarxes que han servit de punt de trobada dels agents que tenen València com a destí, promovent una volta segura i atractiva a aquesta activitat.

Humanització i proximitat

MedCruise també ha destacat la labor desenvolupada a través de les xarxes socials durant la crisi de la COVID-19 amb iniciatives com #AlPieDelCañón una acció solidària amb la qual l’APV a través de vídeos va promoure el reconeixement de professionals sanitaris i del sector logístic que, des de l’ombra, van aconseguir que una activitat tan essencial per a la població no es paralitze. Una campanya que va rebre més de 100 vídeos en 14 idiomes i que va comptar amb més de 100.000 visualitzacions dels vídeos i un abast de més de 500.000 persones en les diferents xarxes socials. També ha valorat el projecte “Imatges Inesborrables”, l’homenatge de l’APV a l’esforç de tota la població per a superar el repte provocat pel coronavirus i que va rebre 2.000 imatges enviades per la societat valenciana.