La Cònsol de Panamà s’interessa per projectes de sostenibilitat i innovació de Valenciaport

València, 7 de gener de 2022.- La Cònsol General de la República de Panamà a València, Arline González, ha visitat les instal·lacions del Port de València on ha mantingut un encontre amb el president de l’Autoritat Portuària de València (APV), Aurelio Martínez. La Cònsol, que ocupa este càrrec des de setembre d’enguany, es va mostrar interessada en projectes en matèria de sostenibilitat i innovació que està duent a terme Valenciaport.

En la reunió, a més dels representants consulars, també ha estat present Miguel Garín, director de Desenvolupament Internacional de la Fundació Valenciaport. Panamà és un dels països on la Fundació Valenciaport ha exportat el Màster en Gestió Portuària i Transport Intermodal, un programa pioner i únic en el sector per a preparar als professionals de la comunitat logístic-portuària davant els reptes i oportunitats.

Valenciaport manté unes excel·lents relacions amb la República de Panamà, un país estratègic per als interessos comercials entre el Mediterrani i Centre Amèrica. De fet, el Port de València és una plataforma privilegiada per als vaixells en la seua ruta des d’Àsia cap a Amèrica per la seua ubicació estratègica al Mediterrani, i com a nexe entre el país panameny i el mercat europeu.