Aportem – Port Solidari València va multiplicar la seua activitat per Nadal per ajudar a les persones més vulnerables

Durant estes dates, l’Associació ha entregat aliments, joguets, roba o material antiCOVID-19 a les persones en situació de vulnerabilitat

Aportem-Port Solidari València ha reforçat la seua activitat durant el període nadalenc per ajudar a les persones més desfavorides dels districtes marítims de la ciutat de València. Aliments no peribles, joguets, samarretes esportives, roba d’abric, material per a formació o equipament antiCOVID, han sigut alguns dels productes que Aportem ha fet arribar als més necessitats. Una campanya que continuarà durant tot este mes de gener.

Entre les moltes iniciatives dutes a terme en estos dies, destaca la col·laboració amb el Projecte FER, de la Fundació Trinidad Alfonso, que va triar a Aportem com a única associació destinatària de les samarretes que van entregar els esportistes d’elit valencians que donen suport a esta iniciativa. En total es van aconseguir 471 peces esportives que Aportem va fer arribar als usuaris del Comité Antisida. Esta institució també va rebre 50 packs amb capell, guants, entre altres.

Per la seua banda, l’Associació Brufol va obtindre de Aportem 20 kits de material per excursions infantils que contempla gorres, cantimplores i impermeables. L’actuació amb els més xicotets es va completar amb el lliurament de 25 xandalls per als menors de la Casa Cuna Santa Ana.

Aliments per al “Puchero Portuario”

En l’apartat d’aliments, a més de lots de menjar, desdejunis, berenars i esmorzars que habitualment lliurament Aportem en diferents col·legis, es van distribuir uns 500 quilos d’aliments no peribles al “Puchero Portuario” de Coordinadora Solidària. Fideuá, llentilles, cigrons i tomaca triturada van ser algun dels productes de primera necessitat que l’Associació va fer arribar a l’esmentat menjador social que atén cada dia a centenars de famílies del Districte Marítim.

AntiCOVID, abrics i joguets

L’Associació també ha continuat amb el lliuren de material antiCOVID en diferents col·legis i institucions. A més, la Comissió d’Accions d’Aportem està ultimant estos dies la donació de 270 jaquetes d’abric a diferents col·legis de la zona, destinats a pal·liar el fred ocasionat per l’especial ventilació de les aules per la pandèmia. Per a esta campanya, a més dels socis de Aportem, es va comptar amb una aportació especial de la signatura Ivnosys Solucions.

Totes estes accions s’estan duent a terme sense deixar arrere el tradicional lliurament de joguets als xiquets del Marítim. Un total de 272 joguets educatius s’han repartit, després de tindre en compte l’edat de cadascun dels receptors. Esta campanya va ser possible, un any més, gràcies a la directa implicació de diverses empreses del sector portuari valencià que es van fer càrrec d’eixa despesa.

Un altra de les iniciatives destacades és la cessió a Espai Obert d’una cuina nova, telèfons mòbils i aliments per a organitzar un curs de cuina.

Aportem – Port Solidari València és una associació totalment privada, formada per associacions, institucions, empreses i particulars vinculats al sector portuari valencià i al Districte Marítim. La seua actuació se centra sobretot a l’entorn del Port de València, amb especial atenció a la protecció del medi ambient i als xiquets en risc d’exclusió social.