El president de Ports de l’Estat visita el Port de València i es reuneix amb la Comunitat Portuària

Álvaro Rodríguez dedica tota la jornada de hui dimecres a reforçar, in situ, la seua relació amb Valenciaport, a recórrer l’ampliació del Port de València, el Lloc de Control Fronterer i altres instal·lacions del port.

El president de Ports de l’Estat, Álvaro Rodríguez Dapena ha visitat hui el Port de València i s’ha reunit amb els directius de l’Autoritat Portuària de València (APV), encapçalats pel seu president, Aurelio Martínez, i amb representants de la Comunitat Portuària, amb els quals ha aprofundit sobre els reptes i oportunitats de Valenciaport en els pròxims anys en àrees com les infraestructures, el medi ambient, la transformació digital o la relació ciutat-port, entre altres.

El president de Ports de l’Estat ha visitat les instal·lacions del recinte portuari on ha constatat algun dels projectes estratègics per al Port de València i ha recorregut el Lloc de Control Fronterer, l’Edifici del Rellotge i altres instal·lacions del port.

Així mateix, ha mantingut una reunió amb membres de la comunitat portuària i logística que opera en el Port de València. A més d’ambdós presidents, en esta cita han estat presents: Francesc Sánchez, director general de l’APV; Néstor Martínez, adjunt a la direcció de l’APV; Sven Valentin de Terminal MSC València; Elías García de COSCO València Terminal; Carlos Arias de APM Terminal; Antonio Crespo de València Terminal Europa; Vicente Boluda, president d’Associació Naviliera Valenciana (ANV); Ignacio Ballester, president de Consignataris de l’ANV; Gustavo Ferrer, president d’Estibadors de l’ANV; i els representants de la nova terminal de passatgers, Adolfo Utor (Baleària) i de la nova terminal nord de contenidors, Francisco Lorente (MSC Espanya).

El president de Ports de l’Estat ha anunciat que pròximament visitarà els recintes portuaris de Sagunt i Gandia on mantindrà encontres amb els representants de la comunitat portuària i logística d’estos ports.