Aportem reparteix material anti COVID, aliments i mantes entre més de 300 famílies de l’entorn del Port de València

S’ha augmentat el lliurament de material com a mascaretes, gel hidroalcohòlic o elements per a combatre el fred en els col·legis

Dues noves empreses s’adhereixen al projecte No Plàstic

València, 11 de gener de 2021.-  La tradicional campanya nadalenca d’Aportem – Port Solidari València ha sigut especialment intensa a causa de les circumstàncies derivades de la pandèmia de la COVID-19. A l’entrega d’aliments, mantes o roba, este Nadal s’ha sumat el repartiment de material per a lluitar contra la COVID-19. Este augment de les ajudes que han rebut els col·legis i institucions del Districte Marítim de València ha sigut possible gràcies a una nova ampliació dels col·lectius amb les quals col·labora Aportem. Entre l’ajuda entregada destaquen vals de menjar, 180 lots d’alimentació bàsica, calefactors, mantes i material per a lluitar contra la COVID. En este últim apartat, s’ha entregat, entre un altre material, 322 mascaretes, 293 rotllos de paper de neteja i 60 litres de gel hidroalcohòlic.

D’altra banda, cal destacar que la necessitat de donar les classes amb un extra de ventilació ha ocasionat una demanda específica d’ajuda per a lluitar contra el fred. A este respecte, Aportem ha entregat 280 mantes i 163 prendes d’hivern, a més de 30 parells de sabatilles esportives i 10 calefactors. Com sempre, tant el calçat com la roba són nous i de les talles prèviament especificades pels centres. Tot això se suma a la campanya de entrega de joguets que s’ha dut a terme com cada any, encara que en esta ocasió sense contacte directe amb els xiquets.

Nous fronts de col·laboració

En les últimes setmanes, Aportem ha possibilitat que un total de deu col·legis i institucions reben bona part de l’ajuda que prèviament havien sol·licitat a través dels seus màxims responsables. D’eixes institucions, dues són parròquies amb les quals l’Associació ha començat a treballar en esta campanya. A través del seu coneixement de l’entorn, estos centres han aportat dades de les necessitats de la seua zona i Aportem s’ha bolcat a ajudar per a pal·liar nescessitats detectades. Roba d’abric i lots d’aliments ha sigut el més sol·licitat en aquests dos casos.

Propeller València i les empreses

Cal destacar que esta campanya ha sigut possible gràcies a les aportacions extraordinàries que diferents empreses i associacions del sector portuari valencià han posat a la disposició d’Aportem. Entre eixes aportacions destaca molt especialment la dels 16.500 euros de l’associació de directius i empresaris logístics, Propeller València.

Noves empreses No Plàstic

L’activitat d’Aportem contempla els diferents aspectes de la Responsabilitat Social Corporativa. Entre ells, de manera molt especial, està també la lluita pel medi ambient. En eixa línia d’acció s’enquadra la campanya No Plàstic que pretén eliminar l’ús del plàstic en la comunitat portuària valenciana i el seu entorn. A esta iniciativa, promoguda pel Centre Portuari d’Ocupació de València, Ecoport , Autoritat Portuària de València i Aportem – Port Solidari València, continuen sumant-se empreses i institucions. En concret, recentment s’han incorporat les empreses Navarro i Boronad i Veles Lluch, amb les quals el nombre d’adhesions arriba ja a un total de 24 entre empreses, associacions i institucions.

Aportem – Port Solidari València, està format per associacions, institucions, empreses i particulars vinculats al sector logístic portuari valencià. La seua actuació se centra sobretot a l’entorn del Port de València, amb especial atenció als xiquets en risc d’exclusió social i a la lluita pel medi ambient.