València, 26 de març de 2024.- Després de les recents reunions de Junta Directiva i Assemblea General d’Aportem-Port Solidari València, s’ha tornat a posar de manifest el constant augment de l’acció solidària d’esta associació. Cada vegada es treballa amb més població de l’entorn del Port de València, a través de més col·legis i més institucions. Esta creixent demanda de col·laboració fa que els fons dels quals disposa Aportem es queden cada vegada més curts.

En les reunions de treball es va exposar, per part del president, Paco Prado, la necessitat d’augmentar la massa social d’Aportem, per a comptar amb més fons amb els quals atendre més persones. Es van barallar diverses iniciatives per a tractar de captar nous particulars, empreses i institucions interessats en l’RSC aplicada al seu entorn més immediat. Entre elles figura la difusió de la campanya des de les empreses, institucions, professioinals i particulars que ja formen part d’Aportem, buscant així un efecte anomenada.

La campanya es durà a terme a través de la comunicació directa amb possibles nous socis i de difusió en els mitjans de comunicació que vulguen col·laborar. Està previst que es posen en marxa després de la Setmana Santa.

A més de la preceptiva aprovació dels comptes d’Aportem corresponents a 2023, es van avançar detalls del que serà l’III Torneig de Futbol Solidari que Aportem, organitzat de mode conjunt amb el CD Atlètic Natzaret, a celebrar en el mes vinent de maig. Esta iniciativa esportiva i solidària reuneix cada any a més de 400 xiquets i xiquetes del Districte Marítim, en una jornada esportiva i solidària. Aportem coordina l’ajuda de diferents empreses i institucions perquè els xiquets puguen tornar a gaudir del seu Torneig.

Aportem – Port Solidari València, que en 2023 ha celebrat el seu desé aniversari, és una associació declarada d’utilitat pública pel Ministeri de l’Interior, totalment privada, formada per associacions, institucions, empreses i particulars vinculats al sector portuari i el Districte Marítim de València. La seua actuació se centra sobretot a l’entorn del Port de València, amb especial atenció al medi ambient i als xiquets i xiquetes en risc d’exclusió social.

Peu de foto: L’Assemblea General d’Aportem- Port Solidari València va aprovar els comptes de 2023.