• L’Autoritat Portuària de València (APV) participa del 9 a l’11 d’abril en ‘Seatrade Cruise Global’ -el major esdeveniment internacional de la indústria de creuers- on està donant a conèixer els seus serveis i infraestructures
  • La presència de Valenciaport en esta fira té per objectiu promocionar i optimitzar les aliances amb els principals operadors i navilieres creuerístiques del món
  • De cara els pròxims anys, l’APV ha presentat en l’esdeveniment les instal·lacions per a creuers que entraran servei en el Port de València quan comencen les obres de construcció de la nova Terminal Nord

València, 10 d’abril de 2024.- L’Autoritat Portuària de València (APV) participa del 9 a l’11 d’abril en Seatrade Cruise Global a Miami, el major esdeveniment de la indústria internacional de creuers. Amb l’objectiu de promocionar les infraestructures i serveis del Port de València al mateix temps que s’enforteixen aliances amb els principals operadors i navilieres de creuers del món s’han desplaçat fins allí, Mar Chao, presidenta de l’APV, i Francesca Antonelli, responsable de Màrqueting i Creuers de Valenciaport.

Com cada any, Valenciaport acudeix a la cita a Florida participant a diversos esdeveniments. A més de les conferències organitzades per Seatrade, destaca la participació de l’APV en la trobada de Business on the Bay organitzat per CLIA (Associació Internacional de Línies de Creuers).

De cara a 2024 i els pròxims anys, l’Autoritat Portuària de València ha explicat davant les companyies navilieres, els operadors de tot el món i les més de mil companyies expositores, un panell amb informació detallada sobre les instal·lacions i infraestructures destinades a creuers que entraran en servei en el Port de València quan comencen les obres de construcció de la nova Terminal Nord.

Així mateix, durant la jornada de hui, Francesca Antonelli, participa en el panell “Geopolitical Issues and the Impact on Luxury Cruising”, on parlarà de com els conflictes geopolítics poden afectar els ports i destinacions dels creuers, en aquesta ocasió, centrat en el camp dels creuers de luxe.

Oferta crucerística de Valenciaport

En Seatrade les representants de Valenciaport han mantingut reunions amb els responsables dels principals operadors i navilieres del món en l’espai expositiu propi de l’APV -que s’integra en l’estand de Ports de l’Estat núm. 1205-. Valenciaport ha dotat este espai amb àmplia informació sobre l’oferta crucerística sostenible del Port de València basada en experiències i excursions adaptades a les necessitats dels creueristes que atraquen en el recinte valencià.

En aquest sentit, València ha consolidat la seua posició com a recinte de creuers familiar i inclusiu gràcies a la seua aposta diferenciada basada en experiències adaptades, seguretat, i àmplia cobertura de les necessitats dels visitants.