• Rafael Romero, responsable de Comercial i Desenvolupament de Negoci de l’Autoritat Portuària de València (APV), ha representat a Valenciaport en esta trobada logística organitzada per l’associació empresarial multisectorial AECOC 
  • A esta cita celebrada a Madrid han assistit els màxims responsables de la cadena de subministrament espanyol que sota la premissa ‘Descobrint la nova cadena de valor’ han abordat els reptes presents i futurs del Supply Chain

València, 17 d’octubre de 2023.- Valenciaport ha participat en el 13é Congrés AECOC de Supply Chain. Esta trobada organitzada per la major associació empresarial multisectorial a nivell nacional ha reunit els màxims responsables del sector logístic espanyol i ha comptat amb la participació de més d’un centenar d’empreses i prop de 400 especialistes de la cadena de subministrament.

Rafael Romero, responsable de Comercial i Desenvolupament de Negoci de l’Autoritat Portuària de València (APV), ha representat a Valenciaport en esta trobada logística on ha mantingut trobades comercials amb les principals companyies del sector per a desgranar la proposta de valor de Valenciaport, el port espanyol líder al Mediterrani amb enllaços a mil ports de tot el món.

Durant la trobada, i amb la premissa ‘Descobrint la nova cadena de valor’ s’han abordat els principals reptes als quals s’enfronta la logística: perspectives del sector del Gran Consum, digitalització i gestió del talent.

AECOC és una associació empresarial que aglutina a 33.000 empreses del sector entre productors i fabricadors, operadors logístics i distribuïdors. Així mateix, és una associació multisectorial que abasteix companyies de Gran Consum, HORECA, Salut, Ferreteria i Bricolatge i Electrònica de consum, entre altres sectors.