Valenciaport internacionalitza #AlPieDelCañon, la seua campanya solidària cap als professionals sanitaris i logístics

La campanya inclourà missatges en fins a 8 idiomes diferents per a arribar a tots els racons del món.

València, 30 de març de 2020.- L’Autoritat Portuària de València (APV) ha impulsat la internacionalització de la seua campanya #AlPieDelCañon. Es tracta d’una iniciativa solidària amb la qual es busca promoure el reconeixement tant als professionals sanitaris com del sector logístic que fan possible que la cadena logística de Valenciaport continue en funcionament i, per tant, que el subministrament dels ciutadans estiga garantit.

La internacionalització d’esta campanya pretén mostrar la plena operativitat de Valenciaport en l’actual Estat d’Alarma per l’emergència sanitària derivada de la COVID-19 ja que la cadena logística és global. Per a això, des de la pròpia APV s’han començat a mostrar missatges de solidaritat en 8 idiomes diferents per a arribar a tots els continents: anglés, francés, alemany, xinés o àrab, entre altres. Així mateix, s’han començat a rebre missatges de solidaritat d’altres organismes i institucions de tot el món.

Estos mini-vídeos, d’al voltant de 60 segons de duració, es difonen a través de les xarxes socials de l’APV (Linkedin, Facebook, Instagram i Twitter). Els vídeos són elaborats voluntàriament pels propis professionals a través de selfies amb els seus telèfons mòbils o amb ajuda dels seus companys. Tot el material s’envia per Whatsapp a la pròpia APV per a agilitar la seua difusió pels mitjans de comunicació i per les xarxes socials. Cada professional que decideix aparéixer pot utilitzar l’idioma que considere (castellà, valencià, anglés, alemany…).

Professionals #AlPieDelCañon

Entre estos missatges internacionals de la campanya #AlPieDelCañon destaca el llançat per Francesca Antonelli, responsable de màrqueting de l’APV, qui es dirigeix a la comunitat logística italiana mostrant que “com molts dels meus col·legues estic teletreballant. Els ports de València, Sagunt i Gandia estan treballant a plena capacitat er a tots vosaltres. Superarem aquesta emergència de la COVID-19. Vull enviar una salutació a tots els meus col·legues d’Itàlia. Estem a la vostra disposició. Molta força”.

Així mateix, Nii Komieteh Botchway, un consultor internacional de formació en gestió portuària de Ghana, ha volgut aprofitar la iniciativa #AlPieDelCañon per a manar ànims a tota la comunitat logística de Valenciaport “Ara estic a Londres a causa de la COVID-19. Vull aprofitar esta oportunitat per a desitjar a tots en esta indústria i, particularment als meus col·legues a València, Espanya i la resta del món tot el millor. Us anime que continueu fent el que esteu fent en aquests moments. Mantingueu-vos segurs. Us necessitarem quan tot això haja acabat”.

Igualment, Judith Strohle, del departament de direcció de l’APV, recorda en alemany que “fa ja diversos dies que estem treballant des de casa en manera de teletreball. En primer lloc vull agrair a tots aquells que actualment encara estan treballant en “primera línia” la seua labor i lliurament – perquè el Port de València encara té molt trànsit i a més en aquests dies rebem també vaixells de l’àrea mediterrània que són desviats des d’Itàlia als ports espanyols. Aprofite això moment per a desitjar-vos a tots molt de valor i confiança, eixirem d’esta crisi i espere que tots aprenguem la lliçó: saber el que realment és important i tot allò que no ho és”.

Per part seua, Gabriel Sánchez, assistent de presidència de l’APV es dirigeix a la comunitat portuària de parla anglesa indicant que “altres treballadors i jo estem treballant des de casa perquè Valenciaport continue sent un hub logístic d’Espanya i de la comunitat portuària internacional. Hui dos tenim dos desafiaments. Un és el coronavirus i un altre és continuar mantenint al port de València al servei de tots”.

També està previst que se sumen a aquesta iniciativa altres responsables de la pròpia APV com Fàtima Zayed, gerent de serveis logístics, i agents de la comunitat logística internacional com la CEO de la fira Seatrade Cruise o responsables de la Universitat de Port del Rosari de l’Argentina.

Reconeixement als professionals de la salut

La campanya #AlPieDelCañón s’emmarca en el reconeixement que tots els treballadors de la logística dediquen també a les i els professionals de la salut i del sector soci-sanitari en moments d’alarma com el que estem travessant. El seu esforç i lliurament en primera línia de combat contra la COVID-19 compten amb tot el suport i admiració del sector logístic, del transport i de les persones i empreses que integrem la gran família de la Comunitat Portuària de Valenciaport.

En els missatges de la campanya #AlPieDelCañón l’Autoritat Portuària expressa que “la nostra principal funció és atendre i fer arribar a les seues destinacions tot allò que la societat està demandant dia a dia. I perquè eixa cadena de proveïment no falle estem al peu del canó estibadors, camioners, pràctics, amarradors, remolcadors, policia portuària, manteniment, navilieres, transitaris, agents de duanes, serveis d’inspecció en frontera, personal dels ports de Gandia, Sagunt i València, etc.

Amb tal fi, els vídeos elaboreu0s mostren testimoniatges carregats de sinceritat dels professionals que estan al #alpiedelcañon perquè la cadena logística no s’interrompa, perquè el sector està convençut que #EsteVirusLoParamosUnidos #EsteVirusElParemUnits.