L’exposició “El Port de Forges” fa escala a Sagunt

Del 4 al 25 de setembre la Casa Municipal de Cultura acollirà la mostra que organitza l’Autoritat Portuària de València

L’exposició recull, a manera de retrospectiva, els canvis i transformacions econòmiques i socials viscuts a Espanya en els últims 50 anys

València, 30 de juliol de 2020.- L’exposició “El Port de Forges” arriba a Sagunt de la mà de Valenciaport, una mostra que recull a manera de retrospectiva els canvis i transformacions econòmiques i socials viscuts a Espanya en els últims 50 anys a través de les vinyetes del reconegut humorista gràfic Antonio Fraguas, “Forges”. La Casa Municipal del Port de Sagunt acollirà des del 4 de setembre i fins al 25 d’aquest mes esta exposició, organitzada per l’Autoritat Portuària de València, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sagunt i l’Institut Quevedo de les Arts de l’Humor de la Universitat Alcalá de Henares.

“El Port de Forges” és un homenatge de Valenciaport a un dels humoristes gràfics més reconeguts del nostre país i a un home d’una qualitat humana indiscutible. Les obres seleccionades per a esta mostra estan organitzades en cinc seccions: igualtat, la mar, medi ambient, compromís social i cultura. Les imatges repassen una trajectòria de més de 50 anys de compromís de l’autor amb valors necessaris per a la construcció d’un present i un futur més just.

L’exhibició ja va ser exposada en l’Edifici del Rellotge del Port de València des del 20 de desembre de 2019 fins al 2 de febrer amb un enorme èxit de públic, 12.000 persones, que van gaudir de la mostra i les activitats paral·leles que es van organitzar amb motiu de l’exposició.

“El Port de Forges” és una mostra d’estes senyals de transformació del nostre entorn amb la qual l’Autoritat Portuària de València ha volgut repassar 50 anys de creativitat, de brillantor intel·lectual, de bon humor, de sàtira i de tendresa d’un dels grans creadors i dibuixants de la realitat espanyola des dels anys 70.