La nova terminal pública de passatgers del Port de València ha tingut el seu espai en la Fira Internacional de Turisme FITUR. En concret, la seua imatge s’ha pogut veure en l’estand de Ports de l’Estat que comparteix amb el Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) tal com han comprovat la Ministra Raquel Sánchez, i el president de Ports de l’Estat, Álvaro Rodríguez Dapena.

Ports de l’Estat està present en FITUR per a promocionar les instal·lacions i els serveis portuaris per al turisme de creuers i de la nàutica esportiva. La nova terminal de passatgers del Port de València se situarà entre el Moll de Ponent i el Moll Perfecto Palacio, en la zona anteriorment ocupada per la drassana d’Unió Naval de València, i comptarà amb aproximadament 100.000 m².

La inversió prevista per a este projecte és de prop de 100 milions d’euros aportats per l’Autoritat Portuària de València (APV) i la naviliera Baleària, adjudicatària de la nova estació marítima. Una infraestructura modèlica en sostenibilitat ambiental i social, accessibilitat i noves tecnologies. Esta instal·lació es convertirà en un referent per a l’entorn del Port de València, generarà valor afegit a la façana marítima i prestarà servei a la ciutat i la ciutadania.