En una trobada mantinguda en l’APV, representants de COSCO han traslladat a Valenciaport la seua satisfacció per l’evolució de les seues activitats a València i mostra el seu interés per nous projectes

València, 22 de març de 2019.- El president de l’Autoritat Portuària de València (APV), Aurelio Martínez i el vicepresident de COSCO Shipping Group, Sun Jiakang, van assistir ahir a una reunió de treball en la seu de l’APV. La trobada, en la qual es va evidenciar el bon clima existent entre totes dues institucions des que la companyia xinesa començara a operar com a primer accionista de Noatum Container Terminal València, va tractar l’evolució de l’activitat desenvolupada per COSCO València (tant com naviliera com terminalista de Noatum), un balanç molt satisfactori tal com va traslladar el representant empresarial xinés.

A més del vicepresident de COSCO Shipping Group, la delegació xinesa va estar representada per Tian Dong, vicepresident de Cosco Shipping Europe; Chan Hang, vicepresident de Noatum Ports Holding; Liu Xuan, Manager de Cosco Shipping Group; Yu Fan, Manger de Cosco Shipping Group; Huang Cunxun, General Manager de Cosco Shipping Spain; Sun Kai, CEO de Noatum Ports; i Elias G. García, director general de operacions de Noatum Ports.
En representació de l’APV va assistir Manuel Guerra, subdirector general; Federico Torres, director de medi ambient i seguretat; i Néstor Martínez, director d’explotació.

Els representants xinesos van manifestar als directius de l’APV la seua satisfacció per l’evolució de les seues activitats logístiques a València i van exposar el seu interés per reforçar-les i diversificar-les, sense descartar nous projectes. En finalitzar la reunió, el president de l’APV, Aurelio Martínez i Sun Jiakang, vicepresident de COSCO Shipping Group van intercanviar mètopes commemoratives de la trobada i com a gest de voluntat de reforçar la col·laboració entre totes dues institucions.