Des de fa dues setmanes l’Autoritat Portuària de València (APV) ha accelerat els tràmits de comptabilització i pagament de les factures per a escurçar el període de pagament a proveïdors contribuint així a pal·liar els efectes negatius de la pandèmia provocada pel COVID-19.

València, 9 d’abril de 2020.- L’Autoritat Portuària de València (APV) ha pagat en les últimes 2 setmanes 3,6 milions d’euros a un total de 250 empreses proveïdores, a fi de facilitar liquiditat entre les companyies que desenvolupen treballs per als ports de Gandia, Sagunt i València, i contribuir així a pal·liar en la mesura que siga possible els efectes econòmics que està provocant la pandèmia pel COVID-19.

El passat 19 de març, l’APV va anunciar que a causa de les circumstàncies actuals en relació amb la pandèmia ocasionada pel coronavirus COVID-19, i seguint les mesures de prevenció de contagis recomanades per les Autoritats Sanitàries, l’Autoritat Portuària de València (APV) havia establit els mecanismes interns necessaris per a tramitar les factures amb la major celeritat.

L’objectiu és realitzar pagaments setmanals fins que finalitze l’estat d’alarma a fi de minimitzar les dificultats de tresoreria que pogueren tindre els proveïdors o prestadors de serveis de l’Autoritat Portuària.

Esta mesura es va fer efectiva fa dues setmanes i fins hui ja s’han realitzat pagaments per valor de 3,6 milions d’euros.