La companyia resulta adjudicatària de l’assegurança de salut col·lectiva per als 450 treballadors amb opció per assegurar a les seues respectives famílies.

L’Autoritat Portuària de València gestiona un dels ports líders d’Europa i la seua activitat permet la creació de 40.000 llocs de treball.

GENERALI ha resultat adjudicatària de l’assegurança de salut col·lectiva per als 450 empleats de Valenciaport, l’Autoritat Portuària de València. L’acord té una duració de dos anys, amb fins a tres anys més de pròrroga. A més, ofereix la possibilitat d’estendre la cobertura als seus familiars de primer grau, així com a treballadors jubilats, i és aplicable a les modalitats d’assistència sanitària i reembossament de despeses. Valenciaport és la marca comercial amb la qual treballen els ports de titularitat estatal de València, Sagunt i Gandia, els tres gestionats per l’APV. Es tracta del port líder del Mediterrani en mercaderies per contenidor, compta amb una àrea d’influència dinàmica -genera més de 40.000 llocs de treball directes i indirectes- i connexions amb 1.000 ports del món.

L’assegurança mèdica col·lectiva de GENERALI oferirà àmplies cobertures als empleats de Valenciaport, entre les quals destaquen la lliure elecció de metges especialistes, segur dental, assistència primària i en viatge amb cobertura mundial, a més de medicina preventiva. Entre altres avantatges, esta assegurança aporta serveis assistencials cada vegada que els assegurats el necessiten, sense cap desemborsament i de manera il·limitada, accés als millors professionals mèdics de cada ciutat, així com avantatges fiscals per a l’empresa i els empleats.

En paraules de Jorge García, Chief Sales and Distribution Officer: “És un orgull per a GENERALI ser adjudicatària de l’assegurança de salut col·lectiva per als empleats i familiars de l’Autoritat Portuària de València, que té un rol estratègic per a l’economia del Mediterrani espanyol. La salut s’ha convertit en una clara prioritat per a la població, la qual cosa se suma al fet que les empreses siguen cada vegada més conscients dels beneficis que l’assegurança de salut reporta a la seua plantilla. En GENERALI disposem d’una àmplia gamma de productes i serveis que permeten conformar una proposta de valor personalitzable per a les necessitats de cada empresa com així ho demostra aquesta adjudicació”.

GENERALI té un gran expertise en Assegurances de Riscos Personals i en Previsió d’Empreses i destaca com una companyia innovadora en l’ús de noves tecnologies, tant en el servei a l’assegurat (telemedicina i videoconsulta), com en la incorporació d’avançades cobertures mèdiques, així com un ampli quadre mèdic de gran qualitat en tot el territori nacional.

En 2020, un any complicat degut a l’efecte de la pandèmia, l’assegurança de Salut de GENERALI es va posicionar com una de les assegurances més valorades a Espanya segons l’OCU, atenent factors com l’atenció – tant presencial, telefònica com el servei en línia-, la claredat i transparència, el preu, així com el servei, els tràmits administratius i l’autorització de tractaments i de proves mèdiques.

La Salut és un dels principals rams per a l’estratègia de GENERALI, qui ha ampliat la seua oferta amb propostes originals com MiSalud Esencial, una assegurança de Salut amb cobertura nacional que ofereix medicina general, especialistes i proves diagnòstiques, dirigit principalment a un client per a qui l’atenció sanitària és una cosa puntual i cerca una atenció de qualitat amb accés ràpid a un cost summament interessant.