València, 11 de febrer de 2019.- Valenciaport ha participat en Fruit Logistics, la fira més important del sector hortofructícola que enguany s’ha donat cita a Berlín. A més d’una àmplia agenda de trobades i reunions, entre els objectius de Valenciaport ha estat donar suport institucional a la seua terminal de producte refrigerat, Friopuerto, amb l’objectiu de posicionar-lo com a magatzem de productes refrigerats del primer port del Mediterrani.

Durant els dies que ha durat la fira, la delegació de Valenciaport- formada per Mar Chao, directora comercial i de desenvolupament de negoci de l’Autoritat Portuària de València (APV), el director general de l´APV, Francesc Sánchez; i el director de navilieres de l´APV, Manuel Rodríguez- ha mantingut trobades amb els seus clients finalistes amb l’objectiu d’adaptar-se a les demandes i necessitats dels seus treballs d’exportació. Així mateix, els representants de Valenciaport han participat en diferents iniciatives dutes a terme per Generalitat. Per segon any, l’estand de Valenciaport ha donat cabuda al producte de l’empresa LaserFood, companyia valenciana dedicada a la identificació d’unitats alimentàries mitjançant el marcat làser.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Cool Logistics 2019

Valenciaport ha aprofitat la seua presència en Fruit Logistics per a promocionar Cool Logistics Global 2019. Durant tres dies, Valenciaport reunirà al setembre els principals agents de la cadena logística i oferirà un lloc de trobada en el qual propietaris de la càrrega perible, professionals de la logística i del transport, així com representants de navilieres i autoritats portuàries podran debatre i avaluar sobre les claus tecnològiques, les tendències del mercat, projectes i possibilitats que es presenten per al moviment internacional de càrrega refrigerada i congelada.