L’edifici del Rellotge ha acollit aquest matí la presentació del balanç de creuers de 2016 i les previsions per a l’exercici 2017 en un acte davant el sector turístic, navilier i la comunitat portuària valenciana.

La trobada ha comptat amb la presència d’Aurelio Martínez, president de l’Autoritat Portuària de València; Manuel Rodríguez, director de navilieres; Francesca Antonelli, directora de màrqueting; Antonio Bernabé, director de Turisme València; i Sandra Gómez, presidenta de Turisme València. Durant la trobada s’ha presentat el nou vídeo promocional de la ciutat per a posicionar a València com a destinació d’aquest tipus de turisme.

En l’acte, l’Autoritat Portuària de València ha donat a conèixer les dades provisionals de tancament de 2016. En total, durant aquest exercici, el port de València ha rebut 181 escales (7 més que en 2015) i al voltant de 400.000 passatgers, xifra que ha suposat un increment de 35.000 persones respecte a l’any passat. D’elles, el 70% de les escales es van produir en règim de trànsit i el 30% en règim de homeport o port base. Actualment, MSC Creuers i Costa Creuers han utilitzat València com a port base per als seus creuers pel Mediterrani.

En aquest sentit, Aurelio Martínez, president de la APV, ha destacat que 2016 “ha sigut un any favorable per al tràfic de creuers” i ha assenyalat que les previsions per a 2017 són “molt positives gràcies al treball i a l’esforç que s’ha realitzat”, en aquest sentit, el president de la APV ha subratllat la necessitat de posar en valor la ciutat de València i ha reiterat el compromís adquirit per la APV per a ajudar a “col·locar a València en el mapa de les destinacions dels turistes de creuers”.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.