València és un port de creuers que ofereix tots els serveis i atractius propis dels destins més sol·licitats al Mediterrani, combinat amb l’autèntic sabor Mediterrani d’un port boutique.

Descobreix les instal·lacions presents i futures del port i tot l’atractiu d’una destinació innovadora per a tota mena de navilieres i creueristes.

El Port de València està ben connectat amb les dues principals àrees turístiques de la cuideu: el centre històric i la Cuideu de les Arts i les Ciències.

En la mateixa entrada del port hi ha dues línies d’autobusos municipals (EMT BUS) per a visitar el centre històric i admirar l’arquitectura de la part moderna de la cuideu. Els autobusos per a les excursions poden parar en diferents llocs del centre històric. La parada més utilitzada per les navilieres de creuers és la de “Guadalaviar”, situada en la mateixa entrada al centre històric a les Torres de Serrano.

Els amants de la mar i de la platja, poden passejar per la Marina de València i gaudir de les platges urbanes del Cabanyal i de la Malva-rosa.