Valenciaport participa en la fira Seatrade Cruise Med 2018

Durant la fira, es presentaran els resultats d’un estudi elaborat per la Fundació Valenciaport per a l’Autoritat Portuària de València en el qual s’aporten els principals trets del perfil del creuerista del port de València.

València, 18 de setembre de 2018.- L’Autoritat Portuària de València (APV), participa demà a la fira Seatrade Cruise Med 2018, la trobada europea més important del sector de creuers que enguany se celebra del 19 al 20 de setembre a Lisboa (Portugal). Durant aquesta edició Valenciaport i Turisme València presentaran l’oferta de València com a port i destinació de creuers sota el lema “València es vist de verd”.

Durant la fira, Mar Chao, directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci de l´APV i Francesca Antonelli, responsable de màrqueting, mantindran una àmplia agenda de trobades amb directius de tot el món i participaran de les diferents jornades en matèria de creuers.

Oferta de creuers de València

L’Autoritat Portuària ha tancat una agenda de treball durant el certamen amb la finalitat de presentar als actuals i futurs clients les ofertes diversificades d’excursions sostenibles que es poden realitzar tant en la capital del Túria com en la seua regió. Són moltes les oportunitats per a visitar València i passar un bon moment de forma sostenible i contribuir a cuidar l’entorn natural local i els costums locals tradicionals.

En concret, durant la fira es mostrarà l’extensa xarxa de carrils per a bicicletes que permeten als ciclistes explorar el centre històric, la zona de la Cuideu de les Arts i les Ciències així com les platges de manera segura sobre dues rodes. Així mateix, l’oferta també abasta plans com a activitats aquàtiques dinàmiques (flyboard o jetki) o l’excursió al Parc Natural de l’Albufera, un ecosistema mediterrani que abasta 20,000 hectàrees amb platges verges de dunes, boscos, arrossars i un gran llac on es pot gaudir de passejos en pot i descobrir la fauna que allí habita. Altres possibilitats que s’inclouen ja en l’àmplia oferta de creuers de la ciutat és la visita amb bicicleta a una plantació de xufes perquè els turistes puguen conéixer la preparació de la beguda més famosa de València, l’orxata.

Perfil del creuerista en el port de València

Com a novetat, enguany Valenciaport presentarà en Seatrade Cruise Med 2018 els resultats d’un estudi elaborat per la Fundació Valenciaport per a l’Autoritat Portuària de València en el qual s’aporten els principals trets del perfil del creuerista del port de València. Sobre una mostra de 351.049 passatgers que van utilitzar el port de València durant el període gener- desembre de 2017, l’estudi assenyala que el 52,4% són dones enfront d’un 47,4% d’home i situa la mitjana d’edat en els 52 anys. Per països d’origen: el 19,3% procedeixen d’Itàlia; el 19% d’Alemanya; el 17,9% de R. Unit; un 10,6% arriben procedents de França i un 5,8% tenen com a país d’origen Espanya.

L’estudi elabora també un perfil del creuerista EPL, corresponent a aquells passatgers de creuer dels segments Expedition, Premium i Luxury. En aquest cas, les dades aportades situen la mitjana d’edat en els 59 anys i reflecteixen la predominança del nombre de dones (50,9%) enfront del d’homes (48,4%). Per països d’origen: el 31,8% procedeixen d’Estats Units; el 24,6% de Regne Unit; el 21,6% d’Alemanya i el 5,1% de el Canadà.

Infografia Creuers